Benim Gözümden Hayat (Sümeyra Cömert)

Proje hakkında

Projemizde amaç öğrencilerin estetik bakış açısıyla, kendi objektifleriyle çektikleri belirlenen konu üzerinden çekim yapıp onları paylaşmalarını sağlamaktır.

HEDEFLER

Öğrenciler bu proje sayesinde çevrelerindeki akıp giden hayat karşı daha duyarlı farkındalığı yüksek ve çevresindeki güzellikleri yayabilme becerisine sahip bireyler olmasını sağlamaktır.

ÇALIŞMA SÜRECI

Projemiz çalışmalarına kasım ayı itibariyle başlayacak ve her ay belirlenen konu üzerinden öğrencilerin fotoğraf çekip paylaşmalarını sağlayarak belirlenen temalarla ilgili çeşitli ortak ve işbirlikçi ürünlerin( logo-takvim-afiş gibi) haziran ayında ise belirlenen temaların çekimlerinin bir sunumla paylaşılması şeklinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

BEKLENEN SONUÇLAR

Projemiz ile öğrencilerde çevreye karşı duyarlılık ,estetik bakış açısı,fotoğrafta ışığı doğru kullanabilme ve bu kazanımları hayatının her alanına aktarabilmesini vb.kazanımlara sahip olmalarını bekliyoruz.

Yayın: 24.12.2020 - Güncelleme: 22.12.2023 08:58 - Görüntülenme: 277