internet güvenliği konusunda öğrencilere uzaktan eğitim verildi.

Internet ortamında çocukların güvenliğini sağlamak hususunda alınacak tedbirler doğrultusunda okulumuz Fizik öğretmeni Seda DOĞU DENİZKUŞU  tarafından okulumuz öğrencilerine uzaktan eğitim ile seminer verildi.

Çocuklarımızın kimlerle arkadaşlık ettiğinden haberdar olalım, çocukları internet ve sosyal medyada başı boş bırakmamalıyız. Konu ile ilgili olarak öğrencilerin hangi sitelerden müzik dinleyebilecekleri,hangi sitelerden fotoğraf indirebilecekleri hakkında bilgi verildi. Seminer esnasında dahi öğrencilerimizin tanımadığı kişileri sosyal medya hesaplarından kaldırdığı gözlemlendi. Alınabilecek bazı tedbirlerle internet üzerinden gelebilecek zararların önlenebileceği seminerde vurgulandı.

Konu ile ilgili ayrıntılı bilgilerer ulaşmak için www.guvenliweb.org.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

10-12-202010-12-2020

Yayın: 09.12.2020 - Güncelleme: 20.01.2023 15:19 - Görüntülenme: 281