Adile İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gazi Bulvarı Merkez Mah. Hurriyet Mh, Fevzi Çakmak Sok. PK.48770 Dalaman/MUĞLA
Vizyon
Çağdaş eğitim anlayışı ile eğitimin merkezine öğrenciyi yerleştirip Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından birisi olmak.
Misyon
Evlatlarımıza en iyi eğitimi ve öğretimi sunmaktır. Bu kutsal amacı gerçekleştirme sürecinde rehberimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´tür. Onun ilke ve inkılâplarını gözetmek boynumuzun borcu aynı zamanda çocuklarımıza sunacağımız en önemli yaşam felsefesidir. Sonuç olarak bizler çağdaş, bilimsel ve aklın öngördüğü bir eğitim anlayışıyla daha güzel ve mutlu yarınlar için yarının evlatlarını yetiştirmekteyiz.
Başarılar
*gençlik ve spor bakanlığı, Dünya Güreş Federasyonu (UWW) ve Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen Plaj Güreş Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden SEDA DURAN 2018 yılında milli takım forması ile dünya dördüncüsü olmuştur. *Badminton il ikinciliği *Genç Kızlar Futbol il üçüncülüğü *Çim Hokeyi 2018 il ikinciliği ve 2019 il dördüncülüğü *Kültürel değerlerin korunup gelecek nesillere aktarılması hedefine dayanan Grefik ve Tasarım Öğretmeni Duygu GALİN ´in yürüttüğü "Tarih Kokan Çoraplar" e-twinning projesi Azerbaycan basınında "Tarih Kokan Çoraplar Layihası" ismiyle yer almıştır.(2020)
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Öğretim Şekli :Tam gün Tam Yıl
08:20 - 16:20 , 18:00 - 21:00
Minibüs
Taşımalı ve Özel Servisler var.
Yerleşim Yeri
Havalimanı yolu üzeri, hürriyet mh, gazi bulvarı, İlçe Jandarma Karakolu Karşısı
1 Km
HOKEY, ATLETİZM, BOTÇE, BADMİNTON, HENTBOL, VOLEYBOL, BASKETBOL, TENİS, DART