Ara

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla ENVERÇEVKO derneği eğitimde işbirliği ve Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında "Güvenli Bisiklet Sürüşleri Teknikleri" konusunda farkındalık oluşturmak için

Filiz-Hasan TURAKİNE tarafından bilgilendirme yapılmıştır.

Ara

Değerler Çınarı Projesi kapsamında Aralık Ayı "Şefkat ve Merhamet " değeri için öğrencilerimiz okul çevremizdeki sokak hayvanlarına mama ve su verdiler. Hayvanlara her zaman şefkatle yaklaşan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

"Bir Kitap Bir İnsan" seviyesine uygun bir kitabı seslendirme çalışması

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında Değerler Kulübü öğrencilerinin Aralık Ayı "Empati"değeri çalışması. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle engelli bireylerin yaşadığı zorluklar karşısında kulüp öğrencilerinin empati geliştirmesi hedeflenmiştir. Materyal desteklerinden dolayı Çocuk Gelişim Bölümüne teşekkür ederiz.

Ara

Mavi Yeşil Okullar Projesi kapsamında okul koordinator öğretmeni ile İsraf Avcıları Ekibi oluşturuldu.Ekip "Damlaya Damlaya Çöl Olmasın." dedi.

Ara

10 Kasım ATATÜRK 'Ü ANMA programımız ve resim - afiş sergi videosu...

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık. YAŞASIN CUMHURİYET

Ekm

Okulumuz Çocuk Gelişimi Öğrencilerimiz ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı Etkinlikleri

May

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 2022-1-TR01-KA121-VET-000066618 Erasmus + Mesleki Eğitim akreditasyonu kapsamında 5 gün süreli Hollanda/Amsterdam işbaşı izlem faaliyetine Sağlık Hizmetleri alanında okulumuzdan Sevda ŞEN BEZİRCİ ile birlikte diğer okullardan 5 öğretmen ile katılım sağlandı.

Faaliyet kapsamında Amsterdam UMC (Amsterdam Üniversitesi Akademik Tıp Merkezi) ve ROCvA- MBO (ROC van Amsterdam-Mesleki Eğitim Merkezi) ziyaret edildi.

Ziyaret öncesi Doç. Niyazi Kaya tarafından "Hollanda Eğitim Sistemi" konulu bir seminer verildi.

ROC van Amsterdam, college Westpoort- MBO Techniek, ziyaretinde Fatih Şahin tarafından okulun eğitim sistemi ile ilgili seminer düzenerek, katılımcılara katılım sertifikası verildi.

Faaliyet kapsamında Hollanda eğitim sistemi ve sağlık sistemi ile genel bilgiler edinilmiş,  ülkemiz  deki sistemler arasındaki benzerlik ve farklılıklar algilanmaya çalışılmıştır.  Ayrica Kulturlerarasi etkileşim , yabancı dil becerisi ve mesleki ve kişisel gelişimi  destekleyici olması ile verimli bir program gerçekleştirilmiştir.

Nis

Okulumuz alan öğretmen ve öğrencileri "Meslek Liseleri Hayat Dokunuyor" projesi kapsamında deprem bölgesinden gelen ailelerimizin hayatlarına dokunara bir nebze de olsa destek sağlamaya çalışıyorlar.