Bir Kitap Bir İnsan Projesi Şubat Ayı etkinliklerinden örnekler..

Dilimizin zenginlikleri projesinin şubat ayı etkinliği olarak atasözlerini ve deyimleri anlatan okul panosu hazırlandı ve sınıflarda deyimleri anlatan TABU oyunu oynandı.

ÇEDES Projesi kapsaminda şubat ayi değeri: "sevgi"

Anadolu, isimleri coğrafyanın sınırlarını aşan sevgi elçilerinin yurdudur. "Sevgi" değeri kapsamında Değerler Kulübü öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Anadolu'nun Sevgi Elçileri" adlı pano çalışmamız.

Okulumuz Hokey takımı 2023-2024 eğitim öğretim yılı Muğla okul sporları Hokey kızlar müsabakasında ilimizde ikinci olarak ilimizi Türkiye grup müsabakasında temsil etme hakkı kazanmıştır. Kızlarımızı ve okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Şinasi Kurt'u tebrik ediyoruz.

Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz meslek dersleri öğretmenlerimiz tarafından etkili öğrenme etkinlikleri ile yaptıkları faaliyetlerden kesitler

Kaymakamımız Sayın Mesut YAKUTA ,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Taner ŞEN ve Şube Müdürlerimiz ile birlikte yeni dönem için okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz ile sohbet eden Kaymakamımız Sayın Mesut YAKUTA öğretmenlerimize de yeni dönem için başarı dileklerini iletti. Kendilerine bu güzel ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ocak ayı faaliyeti olarak tüm sınıflara "Anlamını Bul " etkinliği yapılıp Divan-ı Lügati't Türk panosu hazırlandı.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz Kayacık sahilinde yapılan "Solo Türk" gösterisine götürüldü.

Ock

Adile İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Bir Kitap Bir İnsan Projesi “okul öncesi düzeyindeki bir kitabı seslendirme ve kaydetme çalışmamız.

Ock

" Bir kap mama, Bir kap su, bir Kap Kalp" manifestoyla hazırlanan panomuzdan ve  öğrencilerimizin gerçekleştirdiği etkinliklerden kareler. (Yardımlarından dolayı Grafik öğretmenimiz Zeynep'e teşekkür ederiz.)

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimizden sinema etkinliğinde öğrencilerimizle "Bir Köpeğin Hikayesi" filmi izlendi.

Ock

Okul kermesimiz... Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Ock

Dönem Sonu faaliyetlerinden Hitabet Oyunları kapsamında okulumuzda  "Para ile saadet olur mu ?" Konulu münazara yarışması gerçekleştirdik. Kazanan grubu tebrik ediyoruz.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda 9 ve 10. sınıflardan oluşan öğrencilerle karma 4 grup oluşturup bilgi yarışması düzenlendi. Kazanan grubumuzu tebrik ediyoruz.

Ock

"Akademik Gelişim Projesi" kapsamında okulumuzda zeka oyunlarından su doku yarışması düzenlenmiştir. Su doku yarışmasınında kazanan Minel Su AVCI ve Ahusu ATEŞ isimli öğrencilerimizi tebrik ederiz.