Ock

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şinasi KURT un volaybol egzersiz çalışmasında veliler öğrenciler ve öğretmenimiz birlik içinde oldular.Sporun kaynaştırma, birliktelik özelliği her zaman mutluluk verir.

Ock

Okulumuz Matematik Öğretmeni Elçin ORUÇ  eSafety Label portalına okulumuzu üye yaptı. Okulumuz  yapılan çalışmalar ile bronz etiket almaya haz kazandı.

Ock

Okulumuzda veli Toplantımız yapılmıştır.

Ekm

Minik Yüreklere, Renkli Gülüşler Projesi kapsamında İlçe Milli Müdürümüz Taner Şen ve Şube Müdürümüz Ekrem Gürhan eşliği ile Narlı Şehit Turgut Yılmaz ilkokuluna yapılan gezide okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri kendi yaptıkları eğitici oyuncakları Narlı Şehit Turgut Yılmaz ilkokulu öğrencilerine hediye etmiş ve giydikleri kostümlerle eğlenceli etkinlikler yapmıştır. Yine okulumuz Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğrencileri okul duvarlarını eğlenceli resimlerle boyamıştır.Ayrıca Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümümüzün yapmış olduğu leziz tatlılardan ikram yapılmıştır. Yapılmış olan proje kapsamında minik yüreklerle renkli görüntüler ortaya çıkmıştır.

Haz

Mavi- Yeşil Okullar Projesi kapsamında okulumuzda tüm alanlarımızın ve velilerimizin katkılarıyla hazırlanan sergi ve kermesimiz...

Kas

"Boş değil dolu dolu zaman" adlı etwinning projemiz  avrupa kalite etiketi kazanmıştır.Projeyi yürüten Seda DOĞU DENİZKUŞU ve ekip teki öğrencilerimizi kutluyoruz.

Mrt

Okulumuz bilgi ve iletişim teknolojileri kullanımıyla okullar için destek sağlayarak Avrupadaki okullar arası işbirliğini teşvik eden eTwinning portalına 17 öğretmenimiz ile üye olmaktan gurur duymaktayız. Ayrıca öğretmenlerimiz tarafından yürütülen projelerde de gönüllü öğrencilerimiz aktif  olarak çalışarak web 2.0 araçlarının kullanımı hakkında bilgi edinmektedir. Bu çalışmalarımızı okul odaklı olduğunu belirtmek adına  04/11/2020 tarihinde yaptığımız "eTwinning okulu" başvurumuzun onaylandığını öğrendik." eTwinning school " olma onurunu bizlere başta okul müdürü Nalan YILDIZ'ın desteği, iki yıl önce ilk kez eTwinning portalına okulumuzu kayıt etmeleri ile  Hülya İLHAN ALTUNER ve Medine ÇATAL DERE, "Tarih Kokan Çoraplar" projesi ile  Avrupa kalite ödülü alarak Duygu BALLI GALİN, eGüvenlik konulu velilere sunduğu seminer ile Okul rehber öğretmenimiz Cemile ARSLAN, değerli vakitlerini ayırarak gece gündüz demeden mesleki gelişimlerini arttırmak için katıldıkları seminerlerden sertifika alan Fatma KÖSE,Ünal KAPLAN,Sümeyra CÖMERT,Özcan BALCI,Tanju TORAMAN, Sevda ŞEN BEZİRCİ, Pınar CAN,Seda DOĞU DENİZKUŞU, esafety label portalına üye olan öğretmenlerimiz,tüm çalışmaların görünür olmasını sağlayan formatör öğretmenimiz Elçin ORUÇ, büyük emek ve fedakarlıklarla başvuruyu yapan Seda DOĞU DENİZKUŞU yaşattı. Bu onuru ekip olarak yaşamakta olup sizlerle paylaşmak istedik. Salgın sürecinde bile büyük bir özveri ve gayretle çalışan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

12/02/2021 tarihinde yapılan 2. dönem öğretmenler kurulu toplantısında okul e-güvenlik politikası hatırlatıldı. Zümre ve yıllık planlara dahil edilmesi gerektiği bilgisi verildi.

Ock

Okulumuz 5 Ocak 2021 Pazartesi Günü  zoom üzerinden öğretmenler kurul toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda Fizik Öğretmeni Seda Doğu Denizkuşu eSafety Label hakkında öğretmenlerimize bilgi verdi. Üyelik yapılmasını tavsiye etti.

Ara

Okulumuz eSafety Label bilgilendirme semineri videosu

Ara

Okulumuz 4 Kasım 2020 tarihinden itibaren telefon politikasını belirlemiştir. okulumuz öğrencilerinin okula cep telefonu getirmesi ve kullanması kesinlikle yasaktır.

Ara

Okulumuz Fizik Öğretmeni Seda Doğu Denizkuşu internetin güvenli kullanımı konusunda okulmuz personeli ve şefine bilgilendirme semineri verdi. Hazırladığı broşürü dağıttı.

Ara

Okul rehber öğretmeni  Cemile ARSLAN, velilere güvenli internet konulu seminer verdi.